Asiakkaitamme

Lapset, nuoret ja aikuiset

Olemme jo vuodesta 2008 alkaen auttaneet kaiken ikäisiä lapsia, naisia ja miehiä parantumaan erilaisista sairauksista ja kiputiloista otsoniterapian tehokkaiden hoitomuotojen ja laadukkaiden otsonoitujen öljyjen avulla. Meillä on ollut ilo auttaa ja palvella asiakkaitamme joka puolelta Suomea sekä myös ulkomailta meille otsonihoitoihin saapuneita ihmisiä.

Otsonihoidosta apua myös perheen pienimmille

tampereenotsoniterapia.fi-vihrea-lehti

Lapsiperheissä sairastumiskierre on pahimmillaan johtanut siihen, että tavalliset antibiootit eivät enää tehoa ja moni pieni asiakkaamme onkin saanut apua esim. korva-, nenän ja nielunalueen toistuviin jopa kroonisiin kehon tulehduksiin otsonihoidon avulla.

Huippu-urheilijat

Asiakkainamme käy jatkuvasti myös paljon tunnettuja huippu-urheilijoita ja hyvinvointivalmennuksen ammattilaisia, joista haluaisimme mainita mm. naisten kuulantyöntäjän Hannele Kuutin ja hyvinvointivalmentaja Jutta Gustavsbergin.

Hannele Kuutti, kuulantyöntäjä

Lue ja avaa pdf-tiedostona Luontaisterveys-lehden 05/2015 artikkeli, jossa Hannele Kuutti kertoo mm. siitä kuinka hänen allergia- ja astmaoireensa helpottivat ja lähes kokonaan loppuivat otsoniterapian myötä. Lisäksi otsoniterapian avulla Hannelea vaivanneet refluksitaudin oireetkin hävisivät lähes kokonaan.

Jutta Gustavsberg, hyvinvointivalmentaja

Kaikkien tuntema hyvinvointivalmentaja Jutta Gustavsberg kirjoittaa blogissaan seuraavaa.

“Olen innokas kokeilemaan aina uusia juttuja, joita kauneusrintamalle ilmaantuu. Kirjoitin keväällä 2011 siitä, kun kävin ottamassa otsonihoitoa. Perusterveenä ihmisenä koin hoidon lisääntyneenä energiana ja immuniteetin kasvuna. Eivätpä ole flunssat minua vaivanneet. Samaista otsonia on hyödynnetty myös kauneudenhoidossa ja halusin ehdottomasti mennä testaamaan uutta otsoniplasmahoitoa, kun törmäsin seuraavanlaiseen mainostekstiin:

Otsoni- plasmakasvohoito tuo tervetulleen vaihtoehdon kirurgisille kauneushoidoille. Happokuorinta yhdistettynä henkilön verinäytteestä tehtävään plasmaseerumiin tuo hyviä tuloksia. Kasvojen iho kirkastuu, pienet pintarypyt ja pinnalliset aknearvet siloittuvat. Kokemukset ovat olleet erittäin hyviä, joten hoitomuoto lanseerattiin myös Suomessa esteettisillä kauneusklinikoilla.

Varasin Tampereen Eurolääkäreiltä sairaanhoitaja Alla Honkaselta (p. 044 273 4094) ajan toimenpiteeseen. Sainkin sen valtakunnan tietopläjäyksen aiheesta, että oksat pois! Hoitaja Alla on opiskellut Venäjällä otsoniterapiaa professorien johdolla ja hän hoitaa mitä sairaampia ihmisiä otsonilla. Ja siinä sivussa myös kaunistaa.

Käytännössä homma eteni niin, että minulta otettiin verinäyte, josta eroteltiin koneella plasma ja siihen lisättiin otsonia. Ensin kuitenkin iholle tehtiin hedelmähappokuorinta, jonka jälkeen tämä väritön plasma levitettiin kasvoille. Ja tapahtuiko mitään? Vastaus Kyllä!

Pienet pintarypyt tosiaan katosivat hetkessä ja ihon pinta oli heleä ja ah niin nuorekas! Tulokset siis näkyivät heti. Olen surkea hoitamaan ihoani kotona, joten tämänkaltaiset jutut ovat pelastus kaltaiselleni ihmiselle. Otsonihoitojen hinnat 50-150 € ja oli kyllä joka euron väärti. Teho siis perustuu ihmisen oman solun uusiutumiskykyyn ja otsonin stimuloivaan vaikutukseen. Jos haluatte kokeilla jotain uutta, niin suosittelen!

– Jutta Gustavsberg, blogikirjoitus – 2011


Muita tunnettuja asiakkaitamme, jotka luottavat Tampereen Otsoniterapian palveluihin

Desirée Cheremeteff –  tanssipedagogi, koreografi ja ammattitanssija

Tamperelainen tanssipedagogi ja ammattitanssija Desirée Chremeteff sai otsoniterapiasta nopeasti tehokasta apua ja hampaiden juurihoidon myötä kasvojen kolmoishermon ja pään alueen vakavaan tulehdus- ja kiputilaan. Hän suosittelee erilaisista ongelmista ja tulehduksista kärsiviä ottamaan yhteyttä Tampereen Otsoniterapiaan ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Lue monipuolinen Luotais- ja terveyslehden (nro 6/2013) artikkeli Desiréen sairaudesta ja siihen auttaneesta otsoniterapiasta. Artikkelit kahdessa osassa pdf-tiedostoina.

Jukka “Jay” Lewis, muusikko

Tamperelainen Yö-yhtyeen basisti ja muusikko Jay Lewis on myös tyytyväinen Tampereen Otsoniterapian ja Alla Honkasen asiakas. Jay suosittelee myös omien positiivisten kokemusten myötä ihmisiä ottamaan rohkeasti yhteyttä sairaanhoitaja Alla Honkaseen ja keskustelemaan hoitovaihtoehdoista.


Kärsitkö sinä tai läheisesi mm. selkäkivuista, migreenistä, kroonisista tulehduksista tai muista pitkään jatkuneista sairauksista?

Ota rohkeasti yhteyttä Alla Honkaseen puh. 044 273 4094 ja keskustele luottamuksellisesti omasta tilanteestasi ja hoitovaihtoehdoista. Puhelinkeskustelu ja konsultointikäynti on maksuton.