Plasmahoito

Plasmahoidon tavoitteena on elvyttää ihosoluja ja stimuloida ihon omaa kollageenituotantoa. Plasmahoito myös parantaa ihon kosteustasapainoa.

Plasmahoidossa parhaat tulokset saavutetaan kuuriluontoisella hoidolla, mutta jo yhdenkin hoitokerran jälkeen huomaat selkeät vaikutukset.

Plasmahoitoa voidan käyttää mm. silmänympärysten, otsan ja suun ympäristön juonteisiin sekä tekemään huulista täyteläisemmät. Plasmahoito soveltuu koko kasvojen ja kaulan alueisiin sekä käsiin.

Miten plasmahoito tehdään?

Ennen plasmahoitoa asiakkaalta otetaan verinäytteet, jotka käsitellaan laboratoriossa. Asiakkaan verestä erotetaan plasmaseerumi, jolla hoito suoritetaan. Plasmaseerumi on siis täysin biologinen ja asiakkaan omaa, luonnollista seerumia, jota ei käsitellä mitenkään eikä siihen myöskään lisätä mitään aineita.

Plasmaseerumi laitetaan mikroneuloilla kasvojen, kaulan ja decolten biostimulaatiopisteisiin, mikä on täysin kivuton toimenpide. Asiakas saattaa tuntea pientä kihelmöintiä tai pistelyä iholla.

Plasmaseerumin vaikutusta tehostetaan imeyttämällä kasvoihin otsonoitua oliiviöljyä. Hoito parantaa verenkiertoa, lymfakiertoa sekä kudosten aineenvaihduntaa. Se myös vähentää ja lievittää kipuja sekä rauhoittaa ja rentouttaa lihaksia.


Kysy lisätietoja plasmahoidoista!

Alla Honkanen
Sairaanhoitaja ja otsoniterapeutti
Puh. 044 273 4094